28.04.2024 ● 21:08
28.04.2024 ● 20:36
28.04.2024 ● 15:46
15.09.2016 ● 17:50
Թեյ սիրում է ամբողջ աշխարհը, սակայն այն ճիշտ պատրաստելու, մատուցելու և անգամ խմելու մասին պատկերացումները միանգամայն տարբեր են։
«AdMe.ru»–ն առաջարկում է մեկ բաժակ բուրավետ թեյ եփել և խմել այն ողջ աշխարհի հետ։
7or.am
Ճապոնիա. «մատչան» պատրաստված է բարձրորակ կանաչ թեյի տերևներից
Հնդկաստան. դարջիլինգն աճում է Հիմալայներում՝ երկրի լեռնային շրջաններում
Մեծ Բրիտանիա. բրիտանացիները սիրում են կաթ ավելացնել թեյի մեջ
Թուրքիա. մատուցվում է փոքր ապակե բաժակով՝ մի կտոր շաքարի հետ
Տիբեթ. կաթով, տիբեթյան ցլի յուղով ու աղով թեյ
Մարոկկո. այստեղ շատ են սիրում կանաչ թեյ՝ անանուխով
Հոնկոնգ. թեյի մեջ խտացրած կաթ են ավելացնում և մատուցում սառույցով
Թայվան. մանիոկա արևադարձային բույսի գնդիկներով
ԱՄՆ. այստեղ թեյը սիրում են շաքարով ու լիմոնով, երբեմն սոդա են ավելացնում
Ռուսաստան. սև թունդ թեյ
Պակիստան. «մասալան» պատրաստվում է համեմունքներով ու սերուցքային կարագով
Թայլանդ. պատրաստվում է տեղի տարբեր բույսերով, կաթով ու մատուցվում սառույցով
Չինաստան. «պուերը» մատուցվում է պինդ խորանարդիկներով կամ գնդիկներով
Եգիպտոս. այստեղ սիրում են սև անհամ թեյ
Մոնղոլիա. պատրաստվում է մետաղական կաթսայում՝ կաթով ու աղով
Արգենտինա. մատեն հարուստ է վիտամիններով ու հակաօքսիդանտներով
Հարավային Աֆրիկա. ռոյբուշ. մուգ կարմիր, քաղցրահամ թեյ
Մավրիտանիա. խմում եմ 3 բաժակից՝ անհամից մինչև քաղցր
Մալազիա. կաթով, քաղցրահամ սև թեյ՝ փրփուրով. մատուցվում է սառը՝ որպես աղանդեր
Քուվեյթ. տերևներից պատրաստված թեյ՝ հիլով և քրքումով
Քաթար. այս երկրում թեյը 2 անգամ եռացնում են կաթով ու եղեգնաշաքարով
28.04.2024 ● 19:46
Նման քայլը թույլ կտա այցելուներին, որոնցից շատերը Լուվր են գալիս միայն խորհրդանշական նկարի համար, ավելի տպավորիչ փորձ ձեռք բերելու։
28.04.2024 ● 18:51
Սակայն 21-րդ դարի վտանգներից ամենանենգը գլոբալ տաքացումն է։
28.04.2024 ● 17:36
Գնել է մասնավոր հավաքորդն ԱՄՆ-ից։
28.04.2024 ● 12:54
Նրանք ծանր վնասվածքներով հոսպիտալացվել են, նրանց փրկել չի հաջողվել։
28.04.2024 ● 10:38
Տորնադոները սկսվել են ապրիլի 26–ին և շարունակվում են ԱՄՆ-ի կենտրոնական հատվածում սաստկացած տեղատարափ անձրևների ֆոնին։
27.04.2024 ● 18:48
Օկուպացված Շուշիի շրջանում ականազերծման աշխատանքների ժամանակ այսօր ադրբեջանցի սակրավոր է վիրավորվել։
28.04.2024 ● 22:13
28.04.2024 ● 20:57
28.04.2024 ● 20:32
28.04.2024 ● 19:41
28.04.2024 ● 17:56
28.04.2024 ● 13:30
28.04.2024 ● 13:28
28.04.2024 ● 13:01
28.04.2024 ● 12:56
28.04.2024 ● 12:36
28.04.2024 ● 10:59
28.04.2024 ● 10:56
27.04.2024 ● 20:03
27.04.2024 ● 18:51
27.04.2024 ● 18:43
27.04.2024 ● 18:00
27.04.2024 ● 17:53
27.04.2024 ● 16:22
27.04.2024 ● 14:33
27.04.2024 ● 14:28
27.04.2024 ● 14:24
27.04.2024 ● 14:05
Ինչ տեսք ունի մեկ բաժակ թեյն աշխարհի տարբեր երկրներում (ֆոտոշարք)
Թեյ սիրում է ամբողջ աշխարհը, սակայն այն ճիշտ պատրաստելու, մատուցելու և անգամ խմելու մասին պատկերացումները միանգամայն տարբեր են։
«AdMe.ru»–ն առաջարկում է մեկ բաժակ բուրավետ թեյ եփել և խմել այն ողջ աշխարհի հետ։
7or.am
Ճապոնիա. «մատչան» պատրաստված է բարձրորակ կանաչ թեյի տերևներից
Հնդկաստան. դարջիլինգն աճում է Հիմալայներում՝ երկրի լեռնային շրջաններում
Մեծ Բրիտանիա. բրիտանացիները սիրում են կաթ ավելացնել թեյի մեջ
Թուրքիա. մատուցվում է փոքր ապակե բաժակով՝ մի կտոր շաքարի հետ
Տիբեթ. կաթով, տիբեթյան ցլի յուղով ու աղով թեյ
Մարոկկո. այստեղ շատ են սիրում կանաչ թեյ՝ անանուխով
Հոնկոնգ. թեյի մեջ խտացրած կաթ են ավելացնում և մատուցում սառույցով
Թայվան. մանիոկա արևադարձային բույսի գնդիկներով
ԱՄՆ. այստեղ թեյը սիրում են շաքարով ու լիմոնով, երբեմն սոդա են ավելացնում
Ռուսաստան. սև թունդ թեյ
Պակիստան. «մասալան» պատրաստվում է համեմունքներով ու սերուցքային կարագով
Թայլանդ. պատրաստվում է տեղի տարբեր բույսերով, կաթով ու մատուցվում սառույցով
Չինաստան. «պուերը» մատուցվում է պինդ խորանարդիկներով կամ գնդիկներով
Եգիպտոս. այստեղ սիրում են սև անհամ թեյ
Մոնղոլիա. պատրաստվում է մետաղական կաթսայում՝ կաթով ու աղով
Արգենտինա. մատեն հարուստ է վիտամիններով ու հակաօքսիդանտներով
Հարավային Աֆրիկա. ռոյբուշ. մուգ կարմիր, քաղցրահամ թեյ
Մավրիտանիա. խմում եմ 3 բաժակից՝ անհամից մինչև քաղցր
Մալազիա. կաթով, քաղցրահամ սև թեյ՝ փրփուրով. մատուցվում է սառը՝ որպես աղանդեր
Քուվեյթ. տերևներից պատրաստված թեյ՝ հիլով և քրքումով
Քաթար. այս երկրում թեյը 2 անգամ եռացնում են կաթով ու եղեգնաշաքարով